I vakre Geitevikja på Straume er ByBo igang med å bygge Bukkeleitet som består av 3 separate boligfelt i 2 byggetrinn.

Trinn 1:

- Bukk 1har fire boliger over to plan som er ferdigstillt og innflyttingsklar.  

- Bukk 3 har førti leiligheter med livsløpsstandard for deg over 55. Ferdigstilles i august 2019. 

 

TO TOMANNSBOLIGER

Den minste bukken består av 2 stk tomannsboliger. Hver av de 4 boenhetene går over to plan med trivelige utearealer.  Det er to biloppstillingsplasser tett opp mot inngangsparti og en romslig sportsbod. Boligene er 115-118 m2 BRA og gir  god tumleplass for barnefamilier. Når roen senker seg er det fint å nyte en kveldsstund fra den store balkongen i andre etasje. 

Se finn annonse her: Familieboliger -Bukk 1

  

40 LEILIGHETER MED TRIVELIG FELLESAREAL

Den største skal bestå av 40 leiligheter for voksne (55+) med parkering under bakken, heis til boligene og solrike, vestvendte balkonger med nydelig utsikt mot Liafjellet. Det skal bygges et felles lokale hvor beboerne kan ha ulike aktiviteter,møter og større selskaper som man ikke har plass til i egen leilighet. Ved siden av dette lokalet blir det laget trimrom med treningsapparater. 

Kr 0,- i forskudd ved kontraktsinngåelse

Kjøper du bolig på Bukkeleitet betaler du ikke forskudd når du inngår kontrakt. Normalt er det 10% forskudd så dette er en gunstig inngang og du unngår eventuell mellomfinansiering frem til du overtar boligen. 

 

Gunstig Husbankfinansiering

Leilighetene er godkjent for Husbankfinansiering, noe som er både et kvalitetsstempel og gir en gunstig rentefordel for deg som kjøper bolig her.  

Tegner du Husbanklån på boligen tilbyr ByBo mellomfinansiering – det gjør overgangen til ny bolig enda enklere. 

se: Rentebesparelse ved bruk av Husbankfinansiering

 

Trinn 2:

- Bukk 2 med elleve leiligheter (kommer for salg 2019)

Den mellomste skal inneholde 11 leiligheter med felles parkeringskjeller og heis til boligene. Disse boligene vil ligge høyt og fritt på haugen bak det største boligfeltet. Disse leilighetene vil bli lagt ut for salg i 2019. 
 

Beliggenhet 
Bukkeleitet har fantastisk beliggenhet ved sjøen sør for Sartor Senter. Boligene vil ligge i et stille og rolig område uten trafikk med utsikt mot sør, vest og nordvest. På Bukkeleitet bor man i naturskjønne omgivelser, men med alle storbyfasiliteter og servicetilbud 1 000 meter unna.  

 

På tomten har vi et hyggelig salgskontor hvor du kan se en fysisk modell av prosjektet med alle byggene. I tillegg kan du sen noen av kvalitetene som leveres. 

Ta kontakt  med Therese 977 24 706 eller Erlend 926 17 070 så finner vi et tidspunkt som passer for deg. 

 

Vi har også innredet en visningsbolig på Bukk 1. Ring oss og avtal en visning.  

 

 

Dette skjer på byggeplassen: 

Bukk 3

  • Hus 1, 2 og 3 har tatt form og innredning er igang
  • Tømmerarbeidene på Hus 4 og Hus 5 har startet. 

På lille Bukk 1 er boligene ferdigstillt 

Vi har innredet ett av husene som visningsbolig – Ta kontakt med Therese 977 24 706 eller Erlend 926 17 070 så tar de deg med på visning.