I Bergens vakre fjellside, midt mellom Fisketorget og Fløien, skal ByBo AS bygge 11 unike leiligheter fordelt på tre bygg.

Skansemyrsveien 4, midt mellom Fisketorget og Fløien, er en unik mulighet for den som ønsker en bolig med «perfekt» beliggenhet.

ByBo bygger 11 unike leiligheter fordelt på tre moderne nybybygg som blir tegnet av Rambøll Norge. Boligene bygges som lavenergiboliger og leveres med gjennomgående gode kvaliteter og detaljer.

Skansemyrsveien 4 ligger vestvendt med gode solforhold og utsikt over sentrum og byfjorden. Plassert mellom fløybanestoppene i Fjellveien og Skansemyren, er det kort avstand til byens beste turopplevelser i fjellsiden, på Fløyfjellet og utallige turmuligheter i byfjellene. Skansemyren idrettsplass ligger et steinkast unna, og Bergen sentrum er i behagelig gangavstand.

Solrike balkonger med utsikt og lyse oppholdsrom med store vindusflater gjør Bergen by til en vakker kulisse. Parkering bygges under bakken med heis til boligene. Størrelse på leilighetene vil variere fra 80 m2 til ca 190 m2. 

Skansemyrsveien 4 blir et unikt boligprosjekt i et svært attraktivt område. Ønsker du å bosette deg her kan du melde din interesse nå. Du vil bli informert om når markedsmateriell og tegninger foreligger. 
 

Fremdrift

Rammetillatelsen ble behandlet i Komite for miljø og byutvikling 8. november 2018. Klager på rammetillatelsen ble ikke ikke tatt til følge og den opprettholdes derfor. Saken skal nå videre til Fylkesmannen i Hordaland for endelig stadfesting. 

Forutsatt videre positiv behandling hos Fylkesmannen vil vi være klar for salg av SMV4 i april 2019. 

Markedsmateriell med tegninger og priser vil bli lagt ut på denne siden. Alle som har meldt sin interesse vil bli informert pr. epost når materiellet er klart.